donderdag 23 november 2017

Pinarello Nytro: de allereerste Pinarello e-racefiets in de geschiedenis!

Deze racefiets combineert het Pinarello DNA in termen van design en rijgevoel met het meest geavanceerde lichte elektrische ondersteuningssysteem. Een fiets ontworpen om U te verrassen!

Pinarello werpt zich in de e-racefiets markt en zoals altijd doen ze dat niet maar zomaar! Met amper 13kg en een revolutionaire ondersteuningssysteem kan niemand die zo een fiets overweegt te kopen langs de Nytro heenkijken.

Om aan dit gewicht te geraken heeft Pinarello gebruikt gemaakt van de T700 carbonvezel van Torayca zoals op de Gan S. De geometrie van de Gan en Dogma modellen werdt behouden om de Nytro een ongeëvenaarde rijgevoel te geven voor een e-racefiets.

Het Evation by Fazua biedt ondersteuning tot 25km/u en ontwikkelt een maximale kracht van 400W. Gemakkelijk te gebruiken danzij het LED-scherm en de vier verschillende ondersteuningsniveaus gaande van de Breeze (max. 125W) tot de Rocket (max . 400W)

Elke fietser is apart en daarom biedt Pinarello de Nytro in 5 verschillende maten: 46,5cm - 50cm - 53cm - 55cm - 58cm.

Deze unieke fiets wordt geleverd afgemonteerd met een Sram Force Disc groepset (50/34, 11/28) en Fulcrum Racing 5 DB wielen.

Beschikbaar aan 6990€ en reeds vanaf januari bij geselecteerde Pinarello verdelers (Dexters Sport, Fietsen Godefroot, Bikeshop Knokke, CD-Bikes, Fietsen Kurt Dams, Fietsen Maes).

Stuur dit bericht naar een vriend
Uw gegevens :

Uw naam :
Uw email :
Coordonnées de vos ami(e)s :
Naam : Email :